Heeft u vragen? 0477 695 889

Een echte goochelaar huren op uw communiefeest?

Beklijvende goocheltrucs!

Het is een prima idee om een goochelaar in te huren voor uw communiefeest; maar hoe scheid u het kaf van het koren... ? Hoe weet u dat u de juiste keuze maakt tussen al die goochelaars? Het aanbod is groot... de kwaliteit is echter vaak maar matig. Onderaan deze pagina verneemt u meerdere redenen waarom Tony een van de meest gehuurde goochelaars op communiefeesten is. Hij presenteert met passie, dynamisme en gevoel voor humor de meest verrassende goochelacts.

Voor elk communie of ander familiefeest:

Een geschikte goochelaar vinden voor uw communie- of lentefeest die zijn repertoire kan aanpassen aan zowel volwassenen, kinderen als een familiepubliek, is niet eenvoudig. Echter, of het nu gaat om een communiefeest, een lentefeest, een verjaardagsfeest of eender welk ander privéfeest, u bent met Tony verzekerd van succes. Zowel als tafelgoochelaar, als voor groepsvoorstellingen (one-man shows) bent u bij Tony aan het goede adres.

Tony Price op uw communiefeest

Onvergetelijke magische momenten:

Als goochelaar op uw communiefeest kan Tony zowel binnen als buiten zijn trucs vertonen (uiteraard als het weer het toelaat). Een select aantal genodigden in uw huiskamer of een grotere groep in een feestzaal, Tony zal uw gasten begoochelen, maar absoluut niet ontgoochelen. Tijdens de voorstellingen worden uw gasten op aangename wijze betrokken bij de show (Tony zorgt voor emotie, betrokkenheid en interactiviteit). Dit zorgt voor onvergetelijke magische momenten.

Keuze uit meerdere mogelijkheden

Tafelgoochelen voor de volwassenen? Een centraal opgevoerde show voor uw familiepubliek? Een voorstelling voor enkel de kids? Of misschien een workshop "leren goochelen"? Het kan allemaal. Het is zelfs mogelijk om al deze animaties met mekaar te combineren. Bel even naar Tony om vrijblijvend uw feest en de mogelijkheden te bespreken, hij zal u adviseren en dingen vertellen waar u mogelijks niet aan gedacht hebt. Als u Tony inhuurt mag op u beide oren slapen.

Tony Price op uw communiefeest

Er zijn heel wat redenen om Tony als goochelaar op uw communiefeest of ander privéfeest in te huren:

  • Tony heeft een vriendelijke, toffe manier van omgaan met uw genodigden.
  • Bij Tony komt u alleen maar voor aangename verrassingen te staan.
  • Tony is de enige goochelaar die een "niet tevreden, niet betalen" garantie hanteert.
  • Wie Tony inhuurt mag rekenen op professionalisme over de gehele lijn. Zowel tijdens het boekingsproces als tijdens de voorstelling.
  • Spectaculaire, perfect gepresenteerde trucs.
  • Tony krijgt enkel 5 sterren recensies.
  • +4799 klanten gingen u voor ! Lees hier enkele reviews >
  • Tony in actie zien is naar de kunst van het goochelen kijken in zijn hoogste vorm. Zijn gevatte humor is bij wijlen om te gieren van het lachen. Zijn acts zijn perfect gepresenteerd en van technisch zeer hoog niveau.

Wees er vlug bij, want Tony is één van de meest gevraagde goochelaars van België.

Contact

Regelmatig wordt goochelaar Tony Price geboekt om in diverse steden in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg op te treden.

Onlangs werd Tony als goochelaar op communiefeesten ingehuurd op de volgende locaties:

Feestzaal Kattebroek te Dilbeek, 'T Klokkenhof te Desselgem, De Heerlijkheid van Marrem te Wevelgem, Plopsaland te De Panne, Huis Van Wontergem te Kuurne, Salons Carlos Quinto te Gent, Restaurant De Baronie te Lovendegem, Zaal Concordia te Malderen, Hof Ter Musschen te Sint-Lambrechts-Woluwe, Beukenhof te Vichte, Feestzaal de Architect te Lennik, Zaal Wilrijk te Kontich, De Schuur te Alken, Hof Ter Velden te Dendermonde, Het Ghent Marriott hotel te Gent, Salons Mantovani te Oudenaarde, Kasteel van Saffelare, Kasteel d'Aertrycke te Torhout, Kasteel van Lebbeke, ...

En weldra ook als goochelaar voor een communiefeest bij u thuis?

Deze goochelaar inhuren voor een geslaagd feest?

Beschikbaarheid nagaan? Vrijblijvende Offerte aanvragen? Bel naar +32 477 695 889 of vul even het contactformulier in:

Bekijk alle reviews
x

Enkele van de vele recensies die Tony krijgt na zijn optredens:

(Goed om te weten: Tony krijgt meestal 5 sterren recensies...)

 

5sterren

Dag Tony, bedankt voor het opluisteren van ons personeelsfeest dat dit jaar in het teken stond van het 10 jarig bestaan van BTR Services ! Het mocht deze jubileum editie allemaal wat spectaculairder en verbluffender zijn; en daar heeft uw show bijzonder toe bijgedragen. De close-up trucs tijdens de receptie (nota bene met onze eigen kaarten) zorgden bij alle collega's voor de nodige verbazing. Ook voor de illusies die je liet zien op het podium, hebben we nog steeds geen sluitende verklaring gevonden ! Moge hieruit onze waardering voor uw optreden blijken. Bedankt voor de prettige samenwerking en heel graag tot binnenkort.

Martijn Kooistra - BTR Services.

 

5sterren

WAAUW ! Iedereen verrast, verbaasd en werkelijk omvergeblazen door de close-up magie. Het gebeurt vlak onder je neus en toch zie je het niet gebeuren ! Ook de kinderworkshop was een succes. We dachten zelfs dat de kinderen verdwenen waren ! Zo geconcentreerd en stil waren ze aan het leren van Tony om dan daarna hun trucs te showen aan de mama's en papa's. Doen we zeker opnieuw. Een absolute meerwaarde voor een feest waar ze nog lang over napraten!

Pavel Del.


5sterren

Tony, ik wil je graag heel hartelijk bedanken voor je magische optreden tijdens ons 10-jarig huwelijks-jubileum ! Wij allemaal zijn met verstomming geslagen geweest ! "Hoe is dit allemaal mogelijk ?", dat was de vraag die velen stelden. Ik vond je een super aangenaam persoon en heel lief.
Ik vond het superschattig toen je bij mij kwam vragen of je outfit in orde was (wij hadden een feest met dresscode: black & gold). Je had zelfs de moeite genomen om je outfit aan te passen. Vond ik super van jou. Uw fantastisch optreden heeft een diepe indruk nagelaten bij onze gasten. Je deed de mensen terug in magie geloven.

Ook vond ik je superlief toen je na je optreden nog even apart met de kinderen in een hoekje enkele trucjes deed en zelfs ballonnen plooide. Leuke figuurtjes waren het. Kortom, je optreden was subliem ! En de vragen blijven? Hoe is dat mogelijk ? Ik hoop van je ooit nog eens te mogen ontmoeten en te genieten van je show.

Nathalie, Christophe, Timo en Iben.


5sterren

Tony heeft ter gelegenheid van mijn 50ste verjaardag ons een fantastische avond bezorgd met familie en vrienden. Iedereen was onder de indruk van zijn toverkunsten. Hij wist ongedwongen, in alle discretie en met klasse de genodigden te boeien en te verwonderen. Tony heeft ontegensprekelijk een duidelijke meerwaarde geleverd aan het succes van mijn feest. Een echte aanrader. Dank, Tony !

Marleen Rutten.


5sterren

Op de viering ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van Zonta Antwerpen heeft Tony Price het beste van zijn kunnen getoond. Het was fascinerend om zien hoe hij van 5 euro zo maar 100 euro maakte. Hoe was die trouwring van het lintje in de gesloten omslag gekomen. Iedereen bleef met vele vragen zitten, maar iedereen had zich wel zeer goed geamuseerd. Een echte aanrader voor jong en oud !

Veerle Allaert.


5sterren

De indrukwekkende performance van Goochelaar Tony Price bracht ons personeelsfeest tot een hoger niveau. Is de mysterie guest een nieuwe collega ? Als ontknoping van zijn komst toverde hij geld tevoorschijn ! De show was begonnen.  Tussen de gangen van het diner door kwam hij de kaarten vlak onder onze neus goochelen. De magie bracht ons allen in buitenaardse sferen. Bedankt voor de fenomenale avond, Tony !

Nuby Nl.


5sterren

Tony Price is schitterend entertainment ! De meest verbazende trucs. Het lijkt echte magie. Je wordt constant op sublieme wijze op het verkeerde been gezet. En dat allemaal onder je neus. Mag zo mee met de goochelende TV-sterren. Een avondvullende attractie voor een avondfeest of een receptie of een vriendenavond of een verrassingsfeest, of... Toppie !

Wilfried Keppens.


5sterren

Bedankt voor je magische optreden tijdens ons 50 jarig jubileum. Je acts waren zeer bijzonder en iedereen was heel verrast. Nog steeds zijn we in de ban hoe je toch zo mooie magie kan doen. Het was fijn om je bij het feest te hebben en je was een toffe en standingvolle gast. Wij raden je ten zeerste aan ! Zowel jong als oud waren onder de indruk. We hopen je ooit nog aan het werk te zien. Hartelijk bedankt om ons feest bijzonder te maken.

Robert en Agnes.


5sterren

Uitstekende Goochelaar op ons jaarlijks evenement voor klein en groot. De kleintjes konden genieten van een workshop goochelen waarbij ze enthousiast trucs aangeleerd kregen. De ouderen onder ons waren enorm onder de indruk van de goocheltrucs die gedaan werden, ze zijn van het hoogste niveau ! Dat leidde dan weer tot leuke gespreksonderwerpen en kortom een zeer geslaagd evenement.

Margriet Plateau.


5sterren

Tony is een vakman pur sang ! Hij is aangenaam gezelschap voor zijn publiek en doet je weer in magie geloven. Een topact voor elk evenement !

Bart Pyl.


5sterren

Wij persoonlijk en ook ons gezelschap vonden uw komst en optreden leuk,uitdagend en onvergetelijk. De trucs, uw presence, uw plezierige aanpak en psycho-filosofische benadering waren magisch, magistraal, brillant, kortom imponerend en "betoverend".TOP ! U bent een absolute aanrader en zeggen het alvast voort ! Nogmaals bedankt ! We houden zeker verder contact. Voorts het allerbeste voor 2017! Een jaar vol uitdaging,spanning en vol geluk en kunst.

Yolande Schockaert.


5sterren

Beste Tony , wij hebben genoten van jouw magische en wonderbaarlijke aanwezigheid op ons feest. Een echte aanrader voor jong en oud ! Bedankt voor de vlotte en toffe samenwerking.

Christel Scheirs.


5sterren

Wij waren op zoek naar een geschikte animatie en belandden al zoekende op je mooie site. Je reageerde gelukkig vrijwel meteen want het was dringend. Wel, het is echt een voltreffer geworden ! Nog maar net binnen in onze woonkamer toverde je een briefje van 5 euro om in een exemplaar van 200 euro en de "toon" was meteen gezet. Het werd een uiterst gezellige, interactieve voorstelling, waarbij we veel gelachen hebben en van de ene verbazing in de andere vielen. We zaten er bij en keken er naar, maar … begrepen er niets van. Jong en oud zullen nog lang napraten over de zeer geslaagde namiddag. Alle afspraken werden correct nagekomen en je nam zelfs alle tijd om daarna nog wat gezellig na te "kaarten". Echt een aanrader voor een geslaagd feest!

Hannes Deconinck.