Heeft u vragen? 0477 695 889

Op zoek naar een centrale groepsact of goochelshow?

Wat mag u tijdens de goochelshow verwachten?

Stand-up | Groepsact | Podiumvoorstelling 1Goochelaar Tony Price neemt in deze voorstelling het publiek mee in een wereld van psychologische illusies, afleiding en verleiding, manipulatie, cartomagie en mentalisme. Zou het toch mogelijk zijn om uw gedachten te kunnen lezen? Hoe gemakkelijk denkt u dat hij u kan beïnvloeden? En lukt het u om een geheim te bewaren? Niets is wat het lijkt bij deze ervaren goochelaar.

Tony zorgt voor een bijzondere en memorabele sfeer waar uw genodigden nog vaak en met veel plezier zullen aan terugdenken. Deze interactieve show biedt een unieke mix van verschillende disciplines in het goochelen.

Steeds weer op het verkeerde been...

Stand-up | Groepsact | Podiumvoorstelling 2Goochelaar Tony Price weet perfect telkens weer het publiek op het verkeerde been te krijgen. Bij deze voorstelling komen ook geregeld een aantal toeschouwers uit het publiek naar voren. De goochelshow is dus ook lekker interactief.

Proef de unieke stijl van goochelaar Tony Price. Als ervaren goochelaar bezorgt Tony uw gasten een bijzondere ervaring, of het nu voor een zaal van 200 man of voor een select groepje van 20 personen gaat. Tevredenheid gegarandeerd.

Geschikt voor alle gelegenheden!

Stand-up | Groepsact | Podiumvoorstelling 3Elke feest is anders. Het type act dat u wilt inhuren is afhankelijk van uw voorkeur, smaak, het type publiek, het aantal gasten, de gelegenheid en de accommodatie.

De groepsvoorstelling van Tony is een uitstekende keuze voor uw bedrijfsevenement, privéfeest, bruiloft, jubileum, congres, diner, familiefeest, managers meeting, uitreiking, opendeurdag, personeelsfeest, kerstfeest, ... Voor al deze gelegenheden kunt u Tony als goochelaar inhuren. Uw gasten zullen er nog lang over napraten wanneer ze Tony aan het werk hebben gezien.

En de duurtijd?

Stand-up | Groepsact | Podiumvoorstelling 4De duurtijd van de groepsvoorstelling kan door u bepaald worden, afhankelijk van uw behoefte, gaande van 20 minuten tot 75 minuten. De voorstelling is ook makkelijk aanpasbaar aan de situatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over bijzondere vereisten of speciale opstellingen.

De show kan zowel gebracht worden in een zaal, in een theater als in een tent en is even bijzonder voor een select groepje van 20 personen als voor een zaal van 250 man. Tony biedt u steeds de gepaste act aan.

Enkele redenen waarom mensen goochelaar Tony Price graag inhuren:

  • Hij een vriendelijke, toffe manier van omgaan heeft met uw genodigden.
  • Men van Tony altijd aangename verrassingen mag verwachten.
  • Hij een "niet tevreden, niet betalen" garantie hanteert.
  • Men mag rekenen op vakkennis over de gehele lijn. Zowel tijdens het boekingsproces als tijdens de voorstelling.
  • Spectaculaire, perfect gepresenteerde trucs.
  • +4799 klanten gingen u voor ! Lees reviews >
  • Tony in actie zien is naar de kunst van het goochelen kijken in zijn hoogste vorm. Zijn gevatte humor is bij wijlen om te gieren van het lachen. Zijn acts zijn van een zeer hoog technisch niveau.
  • Tony krijgt daarom bijna uitsluitend 5 sterren recensies.

Tony is in België één van de meest gevraagde goochelaars. Vlug handelen is de boodschap !

Contact

Men huurde goochelaar Tony Price onlangs in om op te treden in diverse steden in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Limburg.

Goochelaar Tony Price werd met zijn one man show recentelijk ingehuurd op de volgende locaties:

De Nacht van Exclusief te Knokke, het Kasteel van Saffelare, het kasteel van Boullion, Salons Mantovani te Oudenaarde, het Steigenberger Wiltcher's Hotel te Brussel, het Belgische stripmuseum te Brussel, Hof Ter Velden te Dendermonde, Hotel & Congres Ter Elst te Edegem, feestzaal de Architect te Lennik, Domein De Schorre te Boom, Technopolis te Mechelen, conferentiecentrum Groenendael te Hilvarenbeek (Nederland), De Montil te Affligem, De Jachthoorn te Kontich, Flanders Expo te Gent, het Bilderberg Kasteel Doorwerth te Veluwe (Nederland), de Eskimofabriek te Gent, Domaine des 5 sens te Saintes, Chateau Jemeppe te Hargimont, Le Relais du Marquis te Ittre, ...

En weldra ook op uw feest ? 

Deze goochelaar inhuren voor een geslaagd feest?

Beschikbaarheid nagaan? Vrijblijvende Offerte aanvragen? Bel naar +32 477 695 889 of vul even het contactformulier in:

Bekijk alle reviews
x

Enkele van de vele recensies die Tony krijgt na zijn optredens:

(Goed om te weten: Tony krijgt meestal 5 sterren recensies...)

 

5sterren

Dag Tony, bedankt voor het opluisteren van ons personeelsfeest dat dit jaar in het teken stond van het 10 jarig bestaan van BTR Services ! Het mocht deze jubileum editie allemaal wat spectaculairder en verbluffender zijn; en daar heeft uw show bijzonder toe bijgedragen. De close-up trucs tijdens de receptie (nota bene met onze eigen kaarten) zorgden bij alle collega's voor de nodige verbazing. Ook voor de illusies die je liet zien op het podium, hebben we nog steeds geen sluitende verklaring gevonden ! Moge hieruit onze waardering voor uw optreden blijken. Bedankt voor de prettige samenwerking en heel graag tot binnenkort.

Martijn Kooistra - BTR Services.

 

5sterren

WAAUW ! Iedereen verrast, verbaasd en werkelijk omvergeblazen door de close-up magie. Het gebeurt vlak onder je neus en toch zie je het niet gebeuren ! Ook de kinderworkshop was een succes. We dachten zelfs dat de kinderen verdwenen waren ! Zo geconcentreerd en stil waren ze aan het leren van Tony om dan daarna hun trucs te showen aan de mama's en papa's. Doen we zeker opnieuw. Een absolute meerwaarde voor een feest waar ze nog lang over napraten!

Pavel Del.


5sterren

Tony, ik wil je graag heel hartelijk bedanken voor je magische optreden tijdens ons 10-jarig huwelijks-jubileum ! Wij allemaal zijn met verstomming geslagen geweest ! "Hoe is dit allemaal mogelijk ?", dat was de vraag die velen stelden. Ik vond je een super aangenaam persoon en heel lief.
Ik vond het superschattig toen je bij mij kwam vragen of je outfit in orde was (wij hadden een feest met dresscode: black & gold). Je had zelfs de moeite genomen om je outfit aan te passen. Vond ik super van jou. Uw fantastisch optreden heeft een diepe indruk nagelaten bij onze gasten. Je deed de mensen terug in magie geloven.

Ook vond ik je superlief toen je na je optreden nog even apart met de kinderen in een hoekje enkele trucjes deed en zelfs ballonnen plooide. Leuke figuurtjes waren het. Kortom, je optreden was subliem ! En de vragen blijven? Hoe is dat mogelijk ? Ik hoop van je ooit nog eens te mogen ontmoeten en te genieten van je show.

Nathalie, Christophe, Timo en Iben.


5sterren

Tony heeft ter gelegenheid van mijn 50ste verjaardag ons een fantastische avond bezorgd met familie en vrienden. Iedereen was onder de indruk van zijn toverkunsten. Hij wist ongedwongen, in alle discretie en met klasse de genodigden te boeien en te verwonderen. Tony heeft ontegensprekelijk een duidelijke meerwaarde geleverd aan het succes van mijn feest. Een echte aanrader. Dank, Tony !

Marleen Rutten.


5sterren

Op de viering ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van Zonta Antwerpen heeft Tony Price het beste van zijn kunnen getoond. Het was fascinerend om zien hoe hij van 5 euro zo maar 100 euro maakte. Hoe was die trouwring van het lintje in de gesloten omslag gekomen. Iedereen bleef met vele vragen zitten, maar iedereen had zich wel zeer goed geamuseerd. Een echte aanrader voor jong en oud !

Veerle Allaert.


5sterren

De indrukwekkende performance van Goochelaar Tony Price bracht ons personeelsfeest tot een hoger niveau. Is de mysterie guest een nieuwe collega ? Als ontknoping van zijn komst toverde hij geld tevoorschijn ! De show was begonnen.  Tussen de gangen van het diner door kwam hij de kaarten vlak onder onze neus goochelen. De magie bracht ons allen in buitenaardse sferen. Bedankt voor de fenomenale avond, Tony !

Nuby Nl.


5sterren

Tony Price is schitterend entertainment ! De meest verbazende trucs. Het lijkt echte magie. Je wordt constant op sublieme wijze op het verkeerde been gezet. En dat allemaal onder je neus. Mag zo mee met de goochelende TV-sterren. Een avondvullende attractie voor een avondfeest of een receptie of een vriendenavond of een verrassingsfeest, of... Toppie !

Wilfried Keppens.


5sterren

Bedankt voor je magische optreden tijdens ons 50 jarig jubileum. Je acts waren zeer bijzonder en iedereen was heel verrast. Nog steeds zijn we in de ban hoe je toch zo mooie magie kan doen. Het was fijn om je bij het feest te hebben en je was een toffe en standingvolle gast. Wij raden je ten zeerste aan ! Zowel jong als oud waren onder de indruk. We hopen je ooit nog aan het werk te zien. Hartelijk bedankt om ons feest bijzonder te maken.

Robert en Agnes.


5sterren

Uitstekende Goochelaar op ons jaarlijks evenement voor klein en groot. De kleintjes konden genieten van een workshop goochelen waarbij ze enthousiast trucs aangeleerd kregen. De ouderen onder ons waren enorm onder de indruk van de goocheltrucs die gedaan werden, ze zijn van het hoogste niveau ! Dat leidde dan weer tot leuke gespreksonderwerpen en kortom een zeer geslaagd evenement.

Margriet Plateau.


5sterren

Tony is een vakman pur sang ! Hij is aangenaam gezelschap voor zijn publiek en doet je weer in magie geloven. Een topact voor elk evenement !

Bart Pyl.


5sterren

Wij persoonlijk en ook ons gezelschap vonden uw komst en optreden leuk,uitdagend en onvergetelijk. De trucs, uw presence, uw plezierige aanpak en psycho-filosofische benadering waren magisch, magistraal, brillant, kortom imponerend en "betoverend".TOP ! U bent een absolute aanrader en zeggen het alvast voort ! Nogmaals bedankt ! We houden zeker verder contact. Voorts het allerbeste voor 2017! Een jaar vol uitdaging,spanning en vol geluk en kunst.

Yolande Schockaert.


5sterren

Beste Tony , wij hebben genoten van jouw magische en wonderbaarlijke aanwezigheid op ons feest. Een echte aanrader voor jong en oud ! Bedankt voor de vlotte en toffe samenwerking.

Christel Scheirs.


5sterren

Wij waren op zoek naar een geschikte animatie en belandden al zoekende op je mooie site. Je reageerde gelukkig vrijwel meteen want het was dringend. Wel, het is echt een voltreffer geworden ! Nog maar net binnen in onze woonkamer toverde je een briefje van 5 euro om in een exemplaar van 200 euro en de "toon" was meteen gezet. Het werd een uiterst gezellige, interactieve voorstelling, waarbij we veel gelachen hebben en van de ene verbazing in de andere vielen. We zaten er bij en keken er naar, maar … begrepen er niets van. Jong en oud zullen nog lang napraten over de zeer geslaagde namiddag. Alle afspraken werden correct nagekomen en je nam zelfs alle tijd om daarna nog wat gezellig na te "kaarten". Echt een aanrader voor een geslaagd feest!

Hannes Deconinck.