Heeft u vragen? 0477 695 889

De beste tafelgoochelaar inhuren?

De perfecte ijsbreker

De tafelgoochelaar 1Als tafelgoochelaar wandelt Tony rond tussen uw genodigden en creëert hij gezelligheid, plezier en verbazing. Hij is de perfecte ijsbreker en zorgt dat er meteen plezier wordt beleefd.

Tafelgoochelaar Tony Price inhuren staat garant voor succes. Hij is een van de meest ingehuurde tafelgoochelaars van België! Hij voelt zich helemaal in zijn element bij het tafelgoochelen en mede door zijn unieke stijl, vriendelijke interactie en positieve energie, breekt hij in een handomdraai het ijs bij uw gasten.

Tony als tafelgoochelaar inhuren is uw feest een flinke extra boost geven! Hij laat uw gasten overigens ook zo maar eventjes verwonderd staan met de allernieuwste en sterkste trucs! 

Een wonderlijk tafelgoochelaar met gevoel voor humor

De tafelgoochelaar 2Een geleende ring verdwijnt voor uw ogen en wordt op een plaats teruggevonden waar u het nooit had verwacht... Uw bankbiljet veranderd visueel in een ander biljet, met een onverwachte twist op het einde... Uw eigen muntstuk komt in een fles terecht... Een gekozen kaart verdwijnt tussen uw handen... En zelfs uw gedachten lijken niet meer veilig, want Tony raadt wat u denkt.

Stel u de emoties voor bij uw gasten. Verwen en verwonder hen met een optreden van tafelgoochelaar Tony Price. Dit feest zullen zij zich nog zeer lang herinneren. Tony is perfect drietalig en treed dus ook op in het Frans en in het Engels.

Ook ideaal als rondwandelend goochelaar

De tafelgoochelaar 3Tafelgoochelen kent diverse andere namen zoals "close-up magie" (magie van dichtbij) en rondwandelend goochelen.

Rondwandelend goochelen vergt echter enigszins een ander repertoire. Uw gasten houden misschien in de ene hand een glas vast en in de andere hand een hapje... hierdoor kunnen ze bijvoorbeeld niet zo maar een kaart kunnen of iets vasthouden. Daarom past Tony zijn repertoire telkens aan aan de gegeven situatie.

Met zijn meer dan 30 jaar ervaring beschrijven zelfs zijn collega's hem als één van de beste. Geen wonder dat mensen Tony Price zo graag als tafelgoochelaar inhuren. Hij is een charismatische tafelgoochelaar met een geheel eigen en onevenaarbare stijl.

Tony is als tafelgoochelaar overal inzetbaar

De tafelgoochelaar 4Een tafelgoochelaar inhuren is ideaal op elk mogelijk bedrijfsevenement (personeelsfeest,  opendeurweekend, receptie, netwerkmoment, ...) en privéfeest (trouwfeest, jubileum, verjaardagsfeest, communiefeest, ...).

De interacties, de humor en de betrokkenheid zorgen dat het feest onvergetelijk wordt.

Nadat tafelgoochelaar Tony Price onder uw gasten is geweest, hebben ze heel wat stof om over na te praten. Niet twijfelen; gewoon Tony als tafelgoochelaar inhuren! Het wordt een heus succes. 

Mensen kiezen voor hun feest steevast voor tafelgoochelaar Tony Price, omdat:

  • Hij een vriendelijke, toffe manier van omgaan heeft met uw genodigden.
  • Men van Tony enkel en alleen aangename verrassingen mag verwachten.
  • Hij een "niet betoverd, niet betalen" garantie hanteert.
  • Professionalisme en uitstekende communicatie biedt van bij de eerste kennismaking en dit over de gehele lijn.
  • Spectaculaire, perfect gepresenteerde trucs mag verwachten.
  • +4799 klanten gingen u voor ! Lees reviews >
  • Tony in actie zien is naar de kunst van het goochelen kijken in zijn hoogste vorm. Zijn gevatte humor is bij wijlen om te gieren van het lachen. Zijn acts zijn van technisch zeer hoog niveau, terwijl uw gasten daar niets van zullen merken.
  • Tony krijgt daarom zowat uitsluitend 5 sterren recensies.

Tony is als tafelgoochelaar in Vlaanderen één van de meest gevraagde goochelaars.

Contact

Men huurde tafelgoochelaar Tony Price onlangs in om op te treden in diverse steden in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Limburg.

Tony Price werd onlangs als tafelgoochelaar ingehuurd op de volgende locaties:

Brouwerij Omer Vander Ghinste te Bellegem - De Nacht van Exclusief te Knokke, het Kasteel van Saffelare, het kasteel van Boullion, Salons Mantovani te Oudenaarde, het Belgische stripmuseum te Brussel, Hof Ter Velden te Dendermonde, Hotel & Congres Ter Elst te Edegem, feestzaal de Architect te Lennik, Domein De Schorre te Boom, Technopolis te Mechelen, conferentiecentrum Groenendael te Hilvarenbeek (Nederland), De Montil te Affligem, De Jachthoorn te Kontich, Flanders Expo te Gent, het Bilderberg Kasteel Doorwerth te Veluwe (Nederland), de Eskimofabriek te Gent, Domaine des 5 sens te Saintes, Chateau Jemeppe te Hargimont, Le Relais du Marquis te Ittre en nog vele andere locaties. 

Tafelgoochelaar Tony Price weldra ook op uw feest ? 

Deze goochelaar inhuren voor een geslaagd feest?

Beschikbaarheid nagaan? Vrijblijvende Offerte aanvragen? Bel naar +32 477 695 889 of vul even het contactformulier in:

Bekijk alle reviews
x

Enkele van de vele recensies die Tony krijgt na zijn optredens:

(Goed om te weten: Tony krijgt meestal 5 sterren recensies...)

 

5sterren

Dag Tony, bedankt voor het opluisteren van ons personeelsfeest dat dit jaar in het teken stond van het 10 jarig bestaan van BTR Services ! Het mocht deze jubileum editie allemaal wat spectaculairder en verbluffender zijn; en daar heeft uw show bijzonder toe bijgedragen. De close-up trucs tijdens de receptie (nota bene met onze eigen kaarten) zorgden bij alle collega's voor de nodige verbazing. Ook voor de illusies die je liet zien op het podium, hebben we nog steeds geen sluitende verklaring gevonden ! Moge hieruit onze waardering voor uw optreden blijken. Bedankt voor de prettige samenwerking en heel graag tot binnenkort.

Martijn Kooistra - BTR Services.

 

5sterren

WAAUW ! Iedereen verrast, verbaasd en werkelijk omvergeblazen door de close-up magie. Het gebeurt vlak onder je neus en toch zie je het niet gebeuren ! Ook de kinderworkshop was een succes. We dachten zelfs dat de kinderen verdwenen waren ! Zo geconcentreerd en stil waren ze aan het leren van Tony om dan daarna hun trucs te showen aan de mama's en papa's. Doen we zeker opnieuw. Een absolute meerwaarde voor een feest waar ze nog lang over napraten!

Pavel Del.


5sterren

Tony, ik wil je graag heel hartelijk bedanken voor je magische optreden tijdens ons 10-jarig huwelijks-jubileum ! Wij allemaal zijn met verstomming geslagen geweest ! "Hoe is dit allemaal mogelijk ?", dat was de vraag die velen stelden. Ik vond je een super aangenaam persoon en heel lief.
Ik vond het superschattig toen je bij mij kwam vragen of je outfit in orde was (wij hadden een feest met dresscode: black & gold). Je had zelfs de moeite genomen om je outfit aan te passen. Vond ik super van jou. Uw fantastisch optreden heeft een diepe indruk nagelaten bij onze gasten. Je deed de mensen terug in magie geloven.

Ook vond ik je superlief toen je na je optreden nog even apart met de kinderen in een hoekje enkele trucjes deed en zelfs ballonnen plooide. Leuke figuurtjes waren het. Kortom, je optreden was subliem ! En de vragen blijven? Hoe is dat mogelijk ? Ik hoop van je ooit nog eens te mogen ontmoeten en te genieten van je show.

Nathalie, Christophe, Timo en Iben.


5sterren

Tony heeft ter gelegenheid van mijn 50ste verjaardag ons een fantastische avond bezorgd met familie en vrienden. Iedereen was onder de indruk van zijn toverkunsten. Hij wist ongedwongen, in alle discretie en met klasse de genodigden te boeien en te verwonderen. Tony heeft ontegensprekelijk een duidelijke meerwaarde geleverd aan het succes van mijn feest. Een echte aanrader. Dank, Tony !

Marleen Rutten.


5sterren

Op de viering ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van Zonta Antwerpen heeft Tony Price het beste van zijn kunnen getoond. Het was fascinerend om zien hoe hij van 5 euro zo maar 100 euro maakte. Hoe was die trouwring van het lintje in de gesloten omslag gekomen. Iedereen bleef met vele vragen zitten, maar iedereen had zich wel zeer goed geamuseerd. Een echte aanrader voor jong en oud !

Veerle Allaert.


5sterren

De indrukwekkende performance van Goochelaar Tony Price bracht ons personeelsfeest tot een hoger niveau. Is de mysterie guest een nieuwe collega ? Als ontknoping van zijn komst toverde hij geld tevoorschijn ! De show was begonnen.  Tussen de gangen van het diner door kwam hij de kaarten vlak onder onze neus goochelen. De magie bracht ons allen in buitenaardse sferen. Bedankt voor de fenomenale avond, Tony !

Nuby Nl.


5sterren

Tony Price is schitterend entertainment ! De meest verbazende trucs. Het lijkt echte magie. Je wordt constant op sublieme wijze op het verkeerde been gezet. En dat allemaal onder je neus. Mag zo mee met de goochelende TV-sterren. Een avondvullende attractie voor een avondfeest of een receptie of een vriendenavond of een verrassingsfeest, of... Toppie !

Wilfried Keppens.


5sterren

Bedankt voor je magische optreden tijdens ons 50 jarig jubileum. Je acts waren zeer bijzonder en iedereen was heel verrast. Nog steeds zijn we in de ban hoe je toch zo mooie magie kan doen. Het was fijn om je bij het feest te hebben en je was een toffe en standingvolle gast. Wij raden je ten zeerste aan ! Zowel jong als oud waren onder de indruk. We hopen je ooit nog aan het werk te zien. Hartelijk bedankt om ons feest bijzonder te maken.

Robert en Agnes.


5sterren

Uitstekende Goochelaar op ons jaarlijks evenement voor klein en groot. De kleintjes konden genieten van een workshop goochelen waarbij ze enthousiast trucs aangeleerd kregen. De ouderen onder ons waren enorm onder de indruk van de goocheltrucs die gedaan werden, ze zijn van het hoogste niveau ! Dat leidde dan weer tot leuke gespreksonderwerpen en kortom een zeer geslaagd evenement.

Margriet Plateau.


5sterren

Tony is een vakman pur sang ! Hij is aangenaam gezelschap voor zijn publiek en doet je weer in magie geloven. Een topact voor elk evenement !

Bart Pyl.


5sterren

Wij persoonlijk en ook ons gezelschap vonden uw komst en optreden leuk,uitdagend en onvergetelijk. De trucs, uw presence, uw plezierige aanpak en psycho-filosofische benadering waren magisch, magistraal, brillant, kortom imponerend en "betoverend".TOP ! U bent een absolute aanrader en zeggen het alvast voort ! Nogmaals bedankt ! We houden zeker verder contact. Voorts het allerbeste voor 2017! Een jaar vol uitdaging,spanning en vol geluk en kunst.

Yolande Schockaert.


5sterren

Beste Tony , wij hebben genoten van jouw magische en wonderbaarlijke aanwezigheid op ons feest. Een echte aanrader voor jong en oud ! Bedankt voor de vlotte en toffe samenwerking.

Christel Scheirs.


5sterren

Wij waren op zoek naar een geschikte animatie en belandden al zoekende op je mooie site. Je reageerde gelukkig vrijwel meteen want het was dringend. Wel, het is echt een voltreffer geworden ! Nog maar net binnen in onze woonkamer toverde je een briefje van 5 euro om in een exemplaar van 200 euro en de "toon" was meteen gezet. Het werd een uiterst gezellige, interactieve voorstelling, waarbij we veel gelachen hebben en van de ene verbazing in de andere vielen. We zaten er bij en keken er naar, maar … begrepen er niets van. Jong en oud zullen nog lang napraten over de zeer geslaagde namiddag. Alle afspraken werden correct nagekomen en je nam zelfs alle tijd om daarna nog wat gezellig na te "kaarten". Echt een aanrader voor een geslaagd feest!

Hannes Deconinck.