U zoekt een goochelaar voor uw bedrijfsfeest?

Met Tony wordt uw bedrijfsevent pas echt een succes!

U organiseert een bedrijfsfeest, een personeelsfeest of een klantendag en wil uw gasten een feest bezorgen waar ze nog lang aan zullen terugdenken? U wil dat het een groot succes wordt?

Wel, Tony garandeert u dat succes. Hij heeft immers bijna 30 jaar ervaring als goochelaar op bedrijfsfeesten.

U neemt overigens geen enkel risico want hij hanteert immers een "niet tevreden, niet betalen" garantie.

Een meester in tafelgoochelen

Er zijn meerdere mogelijke animaties voor uw bedrijfsfeest. Als eerste optie kennen we tafelgoochelen (close-up magie). Tijdens de receptie, tijdens het diner of het buffet ... als tafelgoochelaar is Tony overal inzetbaar.

Hij brengt stijlvol entertainment van het hoogste niveau. En dit alles gebeurt in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer.

De interacties en de opgewekte emoties zorgen er voor dat mensen er dagen later nog over spreken.

De betoverende One-man show

In deze visuele show mengt Tony stijlvolle humor met publieksinteractie, emotie, muziek en natuurlijk veel verbazing. In deze voorstelling brengt Tony ook de act waarmee hij het Vlaamse kampioenschap won.

De diverse aspecten van de magie komen aan bod (mentalisme, manipulatie, cartomagie, ...). Tony gebruikt ook speelse humor en voegt emotionele waarde toe aan uw bedrijfsfeest.

Ieder feest is uniek

Op aanvraag zijn er ook andere formules mogelijk. Zo is het mogelijk om tafelgoochelen te combineren met een one-man show; gedurende gans het feest doet Tony aan tafelgoochelen.

Na het hoofdgerecht bijvoorbeeld - om wat tijd te laten voor men aan het dessert begint - komt dan de groepsvoorstelling.

Deze one man show is een ideale afsluiter van de animatie. Ontdek met Tony een wereld van illusie, het wordt beslist geen desillusie ...

Enkele redenen om Tony Price als goochelaar voor uw bedrijfsfeest in te huren:

  • Tony heeft een vriendelijke, toffe manier van omgaan met uw genodigden.
  • Bij Tony zijn er alleen maar aangename verrassingen.
  • Tony is de enige goochelaar die een "niet geheel tevreden, niet betalen" garantie hanteert.
  • Wie Tony inhuurt mag rekenen op professionalisme over de gehele lijn. Zowel tijdens het boekingsproces als tijdens de voorstelling.
  • Spectaculaire, perfect gepresenteerde trucs.
  • +4799 klanten gingen u voor ! 
  • Tony in actie zien is naar de kunst van het goochelen kijken in zijn hoogste vorm. Zijn gevatte humor is bij wijlen om te gieren van het lachen. Zijn acts zijn van een zeer hoog technisch niveau.
  • Tony krijgt daarom bijna uitsluitend 5 sterren recensies.

Contact opnemen kan via:

Telefoon: 00 32 477 695 889
Je zal snel geholpen worden en aan het vriendelijke onthaal meteen merken waarom Tony een van de meest ingehuurde goochelaars is.
Copyright Tonyprice.be 2022  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design