Een moderne goochelaar inhuren op je familiefeest?

Buitengewoon entertainment

 

Je bent op zoek naar bijzondere animatie voor je familiefeest? Aarzel dan geen moment om Tony als goochelaar in te huren.

 

Zijn ludieke presentaties zullen nog lang nazinderen en de aanwezigen zullen met plezier terugdenken aan het familiefeest.

Tafelgoochelen... de one man show... of beide...

Er zijn meerdere leuke opties waaruit je kan kiezen. Wat dacht je van ‘tafelgoochelen’, waarbij Tony rondgaat tussen uw gasten? Of misschien gaat je voorkeur uit naar de ‘one man show’, waarbij de genodigden allen samen naar de voorstelling kijken?

 

De meest gekozen optie echter is een combinatie van beide, tafelgoochelen van bij de receptie en gedurende gans het feest, met als gepaste afsluiter de one man show of groepsvoorstelling.

Zintuigstrelend spektakel...

Goochelen is veel meer dan eenvoudigweg een trucje vertonen. Je zou het met een cocktail kunnen vergelijken: Giet in een shaker een paar lepels talent... voeg daarbij een vleugje gratie en stijl... vul dit aan met een snuifje emotie... voeg een goede scheut humor toe... en omzwachtel dit alles met een goede portie betovering en dan krijg je zintuigstrelend, verbeeldingprikkelend en breinbrekend spektakel!

Jawel, want denken dat de magie resideert in de rekwisieten, is als een piano uit mekaar halen in een poging om de muziek te vinden...

Betovering van het hoogste niveau...

Men staat er doorgaans niet bij stil dat het beroep van goochelaar het enige beroep is waarbij de kunstenaar niet mag en kan laten zien hoe goed hij wel is. Hoe minder je dus ziet, hoe beter de kunstenaar!

We kunnen bijgevolg stellen dat de kunst van het goochelen erin bestaat er voor te zorgen dat je niets te zien krijgt...

Ontdek Tony's charismatische uitstraling en verfijnde communicatie. Je gasten zullen er vol lof over zijn.

Waarom Tony als goochelaar inhuren op je familiefeest?

  • Hij gaat op een vriendelijke, toffe manier om met je genodigden.
  • Je mag van Tony enkel aangename verrassingen verwachten.
  • Hij hanteert een "niet betoverd, niet betalen" garantie.
  • Hij biedt een professionele communicatie over de gehele lijn.
  • Hij vertoont spectaculaire trucs die op perfecte wijze gepresenteerd worden.
  • Vele duizenden klanten boden hem reeds hun vertrouwen. 
  • Tony in actie zien is naar de kunst van het goochelen kijken in zijn hoogste vorm.
  • Tony krijgt daarom zowat uitsluitend "5 sterren recensies".

Contact opnemen kan via:

Telefoon: 00 32 477 695 889
Je zal snel geholpen worden en aan het vriendelijke onthaal meteen merken waarom Tony een van de meest ingehuurde goochelaars is.
Copyright Tonyprice.be 2022 - 2023  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design