Reis door de Tijd:

Een Intrigerende Verkenning van Mijn Levensverhaal.

Enkele Vijfsterren-recensies Uitgelicht!

Patrick Bossuyt:

Leuke voormiddag gehad op ons bedrijfsfeest met Tony, de goochelaar/illusionist uit Gent die wonderbaalrijke trucs en onverklaarbare illusies toonde. Het is absoluut een aanrader om deze goochelaar in te huren. Je staat er met je neus bovenop en nóg heb je niet door hoe hij het doet. Een topper!

 

Nathalie Vandamme:

Voor onze familiedag op het werk hebben wij er voor gekozen om de tafelgoochelaar Tony Price in te huren. Twee uur lang hebben wij mogen genieten van verbazingwekkende trucs die recht onder onze neus gebeurden. Tony weet het publiek te entertainen en slaagt er telkens in om je met open mond achter te laten. Ongelooflijk gewoon!

 

Stijn Seys:

Tony, je hebt de verwachtingen niet alleen ingelost, je hebt ze 100 maal overschreden! Een boeiende goochelvoorstelling, betoverende trucs, een vlotte presentatie met een humoristische toets, maken van deze entertainer een absolute aanrader op ieder feest.

Hoe het Begon: Aangestoken door David Copperfield

Het was David Copperfield in hoogsteigen persoon die Tony voor eens en voor altijd betoverde. Tijdens een optreden van de wereldberoemde illusionist zat Tony met open mond naar de show te kijken.

En hij wist het meteen: “Die combinatie van goochelen en show, dat is mijn lust en mijn leven !” Op datzelfde moment was het voor hem zonneklaar:

There’s no business like showbusiness!

Jonge goochelaar Tony Price in actie op een feest
Het geheime genootschap: De magische cirkel van Gent.

Van Lid tot Voorzitter van "De Gentse Magische Cirkel".

Tony had echter het aangeboren talent om trucs te doorzien. Op zijn kamer oefende hij maandenlang, tot hij de kneepjes volledig onder de knie had. Dan pas voelde hij zich klaar om met zijn talent uit te pakken.

Vakgenoten merkten Tony enige tijd later op tijdens een feest en nodigden hem uit op één van hun geheime bijeenkomsten. Zijn technische vaardigheden en onnavolgbare presentatiestijl vielen in de smaak en Tony werd uiteindelijk voorzitter van de MCG - De Magische Cirkel van Gent.

Tony Price: Van Beginnend Goochelaar tot Geprezen Illusionist.

De daaropvolgende jaren maakte Tony Price naam en faam met zijn indrukwekkende voorstellingen. Schijnbaar met het grootste gemak imponeerde hij met straffe illusies en onmogelijke trucs. Zijn vingervlugheid en vlotte presentatie werden daarbij bestoeft en bekroond.

Zo ontving Tony meerdere prijzen, waaronder de "Merrit Award" in Londen in 2003, won hij de "Lary d’Argent" in Frankrijk in 2005 en haalde hij in 2008:goud op het Open Kampioenschap van Vlaanderen.

Tony presenteert voor een camera ter ere van "BusFan"
Publiek lacht enthousiast bij de trucs van goochelaar Tony Price

De Goochelaar die Succes Garandeert op Elk Evenement.

Tony is als goochelaar graag gezien op bedrijfsevenementen, exclusieve party’s en familiefeesten allerhande.

Ook evennementenkantoren weten als ze Tony als goochelaar inhuren, dat ze kunnen rekenen op een optreden dat vlekkeloos verloopt.

Tony als goochelaar huren is op beide oren kunnen slapen. Nog nooit heeft een klant gebruik hoeven te maken van zijn principe:
Niet betoverd, niet betalen.

Wil jij ook Tony als Goochelaar Inhuren?

Neem dan snel even contact op met hem.

Hij zal je met genoegen vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Contact opnemen kan via:

Telefoon: 00 32 477 695 889
Je zal snel geholpen worden en aan het vriendelijke onthaal meteen merken waarom Tony een van de meest ingehuurde goochelaars is.
Copyright Tonyprice.be 2022 - 2024  |  Goochelaar Tony Price  |  Gent (Beervelde), België  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design