Pure passie voor de goochelkunst

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u Tony als goochelaar inhuren voor elke gelegenheid.

Met enkel vijf-sterren recensies, is hij één van de meest gevraagde goochelaars van België!

Hij treed overigens met hetzelfde gemak op in het Nederlands, het Frans als het Engels...

Enkele vijf-sterren reviews uitgelicht!

Stijn Seys
Vorige vrijdag waren we op weekend met ons voetbalteam. Als verrassingsactiviteit koos ik voor een optreden van goochelaar Tony Price.

Wel beste Tony, je hebt de verwachtingen niet alleen ingelost, je hebt deze 100 maal overschreden! Een boeiende show, betoverende trucs, een vlotte presentatie met een humoristische toets, maakt van deze entertainer een absolute aanrader op ieder feest.

De vele complimenten van onze spelers kunnen dit staven. Ook heel tof dat je na de voorstelling nog een praatje wilde maken met ons team.

Een warm mens met een geniale voorstelling!

Patrick Bossuyt
Leuke voormiddag gehad met Tony, de illusionist uit Gent, die wonderbaarlijke en onverklaarbare illusies toonde. Zeker en vast een aanrader voor jong en oud. Je staat er zo dichtbij bij en nog heb je niet door hoe hij het doet. Een topper.

Nathalie Vandamme
Voor onze familiedag op het werk hebben wij gekozen voor de close-up magie van goochelaar Tony Price. Twee uur lang hebben wij mogen genieten van verbazingwekkende trucs die recht onder onze neus gebeurden. Tony weet het publiek te entertainen en slaagt er telkens in om je met open mond achter te laten. Ongelooflijk gewoon!

Hoe het begon: aangestoken door David Copperfield

Het was David Copperfield in hoogsteigen persoon die Tony Price voor eens en voor altijd betoverde. Tijdens een optreden van de wereldberoemde illusionist zat Tony met open mond naar de show te kijken.

En hij wist het meteen: “Die combinatie van goochelen en show, dat is mijn lust en mijn leven !” Op datzelfde moment was het voor hem zonneklaar:

“There’s no business like showbusiness !”

Het geheime genootschap

Tony had echter het aangeboren talent om trucs te doorzien. Op zijn kamer oefende hij met eindeloos geduld. Uren, dagen, maanden aan een stuk. Tot hij de kneepjes volledig onder de knie had. Dan pas voelde hij zich klaar om zijn goocheltalent aan zijn omgeving te laten zien.

En dat bleef niet onopgemerkt. Vakgenoten merkten Tony op op een feest en nodigden hem uit op één van hun geheime bijeenkomsten. Zijn technische vaardigheid en onnavolgbare presentaties vielen zeer in de smaak. En zo schopte Tony het uiteindelijk tot voorzitter van: "De Gentse Magische Cirkel”.

Internationale erkenning

De daaropvolgende jaren maakte Tony Price naam en faam met zijn indrukwekkende goochelshows. Schijnbaar met het grootste gemak imponeerde hij met straffe illusies en onwaarschijnlijke trucs. Zijn vingervlugheid en vlotte presentatie werden bestoeft en bekroond.

Zo kreeg hij in 2003 de Merrit Award in Londen, werd hij het jaar daarna tweede op het Open Kampioenschap van Vlaanderen, won hij in 2005 de Lary d’Argent in Frankrijk en haalde hij in 2008 goud op het Open Kampioenschap van Vlaanderen.

Top entertainment!

Tony Price is als goochelaar graag gezien op bedrijfsevenementen, exclusieve party’s en familiefeesten allerhande.

Ook evennementenkantoren weten dat ze, als ze Tony als goochelaar inhuren, kunnen rekenen op een optreden dat vlekkeloos verloopt.

Tony als goochelaar inhuren? Dan zit je op rozen! Nog nooit heeft een klant gebruik hoeven te maken van het “Niet betoverd, niet betalen”-principe.

Tony als goochelaar inhuren?

Neem dan snel even contact op met hem.

Hij zal je met genoegen informeren over de mogelijkheden.

Contact opnemen kan via:

Telefoon: 00 32 477 695 889
Je zal snel geholpen worden en aan het vriendelijke onthaal meteen merken waarom Tony een van de meest ingehuurde goochelaars is.
Copyright Tonyprice.be 2022 - 2023  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design