Een topgoochelaar inhuren om de minimensjes te betoveren?

Je bent op zoek naar de ideale animatie voor je evenement of kinderfeest? Wel..., je zoektocht is voorbij.

Tony's kindervoorstelling en workshop zullen aan je verwachtingen weten te voldoen!

Betoverend kinderspektakel

Tony als goochelaar inhuren om de kinderen te betoveren is dé uitgelezen keuze om hen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Zij worden op een wel heel bijzondere manier geamuseerd. Vriendelijk in de omgang, waarbij de kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn, in een ongedwongen sfeer en met spectaculaire trucs, betovert Tony elk kind op zulkse wijze, dat ze er nog lang van zullen dromen... 😉.

Wil je een goochelaar voor je kinderfeestje inhuren? Dan ben je bij Tony helemaal aan het juiste adres!

Met open mond bekeken

Kindergoochelaar Tony biedt drie verschillende mogelijkheden aan om van elk kinderevenement of feest een groot succes te maken. De eerste optie is een leuke voorstelling die door kinderen als erg bijzonder ervaren wordt.

Te denken valt daarbij aan: 'de vergeetachtige goochelaar', 'het geknipte (en herstelde) touw', 'de rijzende kaart', 'het weggelopen huisdier', 'gelk maken via origami', 'trouwringen voor olifanten', enzovoort...

Zelf leren goochelen

De tweede optie is een workshop "leren goochelen met Tony'.

Het is al even leuk om enkele straffe trucs te leren die men later aan familie en vrienden kan laten zien. Tony leert de kinderen daarbij trucs die niet al te moeilijk zijn, maar wel sterk zijn. Zo gaan ze als een echte goochelaar naar huis 😉.

Tot slot (optie 3) kunnen beide opties ook gecombineerd worden. Tony wisselt dan visuele trucs af met trucs die hij de kinderen aanleert. Leuk voor zowel kinderen die graag toekijken als voor de kinderen die graag meedoen.

Tony uitnodigen is de perfecte goochelaar inhuren voor jouw kinderfeest.

Tony bespeelt de kinderen zó goed dat hij hun aandacht zonder moeite vasthoudt en dat ze het jammer zullen vinden dat de show is afgelopen. Zelfs volwassenen kijken graag mee naar deze voorstelling

Neem meteen contact op met de leukste goochelaar voor kinderen en bezorg hen een betoverende dag om niet te vergeten.

Contact opnemen kan via:

Telefoon: 00 32 477 695 889
Je zal snel geholpen worden en aan het vriendelijke onthaal meteen merken waarom Tony een van de meest ingehuurde goochelaars is.
Copyright Tonyprice.be 2022 - 2023  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design