Een topgoochelaar inhuren voor jouw jubileum?

Een onvergetelijke animatie...

In de eerste plaats zijn gelukwensen en felicitaties op hun plaats ten gevolge van jouw jubileum. Deze dag mag extra goed gevierd worden, want dit is toch wel een niet alledaagse gebeurtenis... ðŸ˜‰.

En met Tony wordt het wel een heel bijzondere dag; hij kan namelijk beroepen op 30+ jaren ervaring en biedt entertainment aan van het hoogste niveau
.

Voor stijl- en smaakvol entertainment, slechts één advies: Tony als goochelaar inhuren.

Tafelgoochelen om "U" tegen te zeggen...

Topanimatie die zowel kan gebeuren tijdens de receptie, het diner als het buffet, heet close-up magie, tafelgoochelen of rondwandelend goochelen. Het is zo'n leuke animatie dat je gasten er weken later nóg met vreugde zullen aan terugdenken.

De animaties gebeuren in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer, met veel interactie , humor, plezier en emotie. Het vraagt niet de gehele tijd de aandacht en geeft je genodigden stof om over te praten.

De zeer gesmaakte "stand-up act"

Tony heeft ook een bijzonder leuke familievoorstelling. Deze kan je afzonderlijk inhuren, maar wordt vaak in combinatie met het tafelgoochelen gevraagd. De famillievoorstelling is ideaal na het hoofdgerecht, om alzo wat tijd te laten alvorens het dessert te nuttigen.

De familieshow is een mix van stijlvolle humor, leuke publieksinteractie, uitgelezen muziek en natuurlijk veel verbazing.

Neem meteen contact op met Tony en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Magie à la carte... Een unieke animatie!

'Magie à la carte' kan je enkel inhuren bij Tony; het is namelijk zijn geesteskind. Bij deze bijzondere animatie kan je namelijk zélf kiezen welke trucs je wil zien. Lees er alles over op de pagina "Magie à la carte" of neem even contact op met Tony voor meer uitleg.

Op aanvraag zijn er meerdere formules mogelijk die met mekaar combineerbaar zijn. Zoals bijvoorbeeld tafelgoochelen voor de volwassenen en een workshop "leren goochelen met Tony" voor de kinderen...

Tony als goochelaar inhuren? Daar zijn vele goede redenen voor:

  • Tony gaat op een vriendelijke en toffe manier om met je genodigden.
  • Tony's leuke humor is bij wijlen om te gieren van het lachen.
  • Bij Tony kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.
  • Tony inhuren als goochelaar is genieten van een "niet tevreden, niet betalen" garantie.
  • Wie Tony inhuurt mag rekenen op professionalisme over de gehele lijn.
  • Zijn acts zijn perfect gepresenteerd en van een technisch hoog niveau.
  • Tony krijgt enkel "5 sterren recensies".

Contact opnemen kan via:

Telefoon: 00 32 477 695 889
Je zal snel geholpen worden en aan het vriendelijke onthaal meteen merken waarom Tony een van de meest ingehuurde goochelaars is.
Copyright Tonyprice.be 2022 - 2023  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design