Volg Tony online:

Waarom een goochelaar inhuren op je feest of evenement?

Lees hier waarom goochelen een geweldige vorm van entertainment is op elk feest of evenement!Leestijd:  5 minuten.

Het organiseren van een feest of evenement kan een uitdagende taak zijn. 

Er zijn diverse zaken om rekening mee te houden, meerdere details om te plannen en verscheidene dingen om te overwegen; te denken valt daarbij aan de locatie, de gastenlijst, de catering en het entertainment om er maar enkele te noemen.

Echter is de animatie vaak het laatste aspect waar mensen over nadenken, maar het is wel een zeer belangrijk onderdeel voor een succesvol bedrijfsevenement of privéfeest.

15. Blogbericht 1 (fr) - Pourquoi engager un magicien - 1


Hieronder vind je meerdere redenen waarom een goochelaar op je feest of evenement een uitstekende toevoeging is:

1. Universeel entertainment voor alle leeftijden en culturen: het tijdloze aspect van goochelen!

Een goochelaar beoefent een kunstvorm die mensen samenbrengt, ongeacht hun culturele achtergrond en taalgebruik. Als professionele goochelaar is Tony Price wel perfect drietalig, maar goochelen is een vorm van entertainment dat eveneens kan worden uitgevoerd zonder te spreken! Dit betekent dat mensen van over de hele wereld van trucs kunnen genieten. Het maakt niet uit of je Engels, Italiaans of Mandarijn spreekt, de magie van goochelen spreekt voor zichzelf.

Bovendien is goochelen een vorm van entertainment die zowel jong als oud kan boeien. Niet alleen kinderen vinden tijdens een kindervoorstelling de straffe trucs en illusies onvoorstelbaar fascinerend, maar ook volwassenen genieten tijdens een bedrijfsevenement of familiefeest graag van de kunstgrepen die een goochelaar kan uitvoeren. Dit maakt goochelen een geweldige vorm van animatie op elk feest, waar vaak mensen van alle leeftijden aanwezig zijn.

2. De veelzijdigheid van een goochelaar: De perfecte entertainmentkeuze voor elk evenement.

Gebruik makend van behendigheid, illusie en afleiding, kan een goochelaar een publiek vermaken, gaande van één enkele persoon tot een volledig gevulde theaterzaal.

Een goochelaar is een veelzijdig performer en kan trucs aanpassen aan een gegeven situatie of trucs ontwerpen op maat van een bedrijf. Hij wordt wel vaker ingehuurd om de producten of diensten van een bedrijf te helpen promoten. Een goochelaar wordt ook vaak ingehuurd op een beurs om de mensen te entertainen, want hij kan dan trucs bedenken die aansluiten bij de boodschap van het bedrijf en die het publiek op een creatieve manier kunnen betrekken bij het merk.

Een goochelaar is dus meer dan iemand die feilloos trucs kan uitvoeren en het is bovenal hoe de trucs worden gepresenteerd en hoe hij zijn publiek weet te betrekken bij het optreden.

3. Een avond om nooit te vergeten: de blijvende indruk van een goochelact op je feest.

De spectaculaire acts van een goochelaar zorgen niet alleen voor betoverde gezichten, maar ook voor een blijvende herinnering.

Stel je voor: terwijl de goochelaar zijn kunsten vertoont, laat hij kleine attenties na bij de gasten. Een speelkaart met zijn handtekening erop, of misschien wel een promotieartikel met het logo van je bedrijf of van het evenement. Deze kleine geschenkjes zorgen ervoor dat de gasten niet alleen genieten van de act zelf, maar ook een blijvende herinnering aan het feest of evenement meenemen naar huis. Elke keer dat ze naar de speelkaart kijken of het promotieartikel gebruiken, denken ze terug aan die ene bijzondere avond waarop de goochelaar zijn kunsten vertoonde.

Tony houdt een kaartspel uitgewaaierd op het bedrijfsevent van de firma BelOrta
Bespreek dus goed vooraf je wensen om ervoor te zorgen dat de act perfect aansluit op het feest of evenement. Zo kan de goochelaar zijn act afstemmen op de behoeften van de organisatie en de gasten, en ervoor zorgen dat iedereen een onvergetelijke avond beleeft.

Copyright Tonyprice.be 2022 - 2024  |  Goochelaar Tony Price  |  Gent (Beervelde), België  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design

Cookies…

Deze site gebruikt cookies om onze dienstverlening en jouw surf ervaring te verbeteren.