Heeft u vragen? 0477 695 889

Goochelaar huren op uw kinderfeestje?

Tony, de kindergoochelaar die betovert:

Tony Price op uw communiefeestHeeft u binnenkort een feestje voor uw kinderen gepland? En wilt u dit feestje een extra, magische touch geven?

Lees dan zeker verder wat goochelaar Tony voor uw feestje kan betekenen en bezorg uw kinderen een dag om nooit te vergeten.

Een magisch kinderfeestje:

Goochelaar Kinderfeestje - Foto 3

Het kinderfeestje van uw zoon of dochter komt eraan, maar wat te organiseren? U wilt graag dat de kinderen een onvergetelijke middag beleven. Met goochelaar Tony zijn de kinderen betoverd van begin tot eind. De kinderen worden geamuseerd en wel op een hele bijzondere manier, want welk kind houdt niet van magie? Met spectaculaire trucs en een toffe en vriendelijke omgang betovert Tony elk kind met zijn vliegensvlugge en magische trucs waar kinderen nog tijden lang van zullen dromen.


Wilt u een goochelaar voor een kinderfeestje huren? Dan bent u bij Tony aan het juiste adres!

De show die met open mond bekeken wordt:

Goochelaar Kinderfeestje - Foto 1

Kindergoochelaar Tony biedt drie verschillende opties aan om een kinderfeestje tot een onvergetelijke ervaring te maken.

De eerste optie is een unieke kindershow die hij opvoert en door kinderen als erg bijzonder ervaren wordt. En u hoeft niet bang te zijn dat een van de kinderen na een verdwijntruc niet meer tevoorschijn komt. De goocheltrucs zijn speciaal in elkaar gezet voor kinderen. Denk bijvoorbeeld aan de vergeetachtige goochelaar, het geknipte (en herstelde) touw, de rijzende kaart, de gevaarlijkste truc, enzovoort.

Zelf leren goochelen?

Goochelaar Kinderfeestje - Foto 4De tweede optie is een workshop "leren goochelen'. Houdt uw zoon of dochter zelf van goochelen? Met Tony kunnen de kinderen ook zelf trucs leren met de workshop ‘leren goochelen’. Het is bijzonder om magie te zien, maar het is al even leuk om zelf een magische truc te leren om die later thuis of op school aan vrienden te kunnen laten zien! In de workshop leert Tony de kinderen trucs die niet te moeilijk zijn, maar toch zo magisch dat de aanschouwer verbaasd zal staan. Zo gaan de kinderen na het feestje als een echte goochelaar naar huis. 

Daarnaast kunnen deze beide opties (optie 3: show en workshop) ook gecombineerd worden. Tony zal visuele trucs afwisselen met trucs die binnen het bereik van de kids liggen. Deze trucs mogen de kinderen zelf naar believen uitproberen. Leuk voor zowel kinderen die graag toekijken als voor de kinderen die graag meedoen.

Tony, de goochelaar voor het perfecte kinderfeestje.

Tony is een van de beste in zijn vak, een echte entertainer op evenementen en een uitstekende goochelaar op uw kinderfeestje. Hij bespeelt de kinderen zo goed dat hij hun aandacht uren vasthoudt en ze het jammer zullen vinden dat de show is afgelopen.

Bent u benieuwd naar de kosten van de goochelaar voor een kinderfeestje? Of bent u op zoek naar tips om het kinderfeestje met thema goochelen nog leuker aan te kleden? Tony staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.
Neem contact op met de leukste goochelaar voor kinderen en bezorg uw kinderen een magische middag om niet te vergeten. Maar wacht niet te lang, Tony is een veel gevraagde goochelaar!

 

Contact

Men huurde goochelaar Tony Price onlangs in om op te treden in diverse steden in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Limburg.

Deze goochelaar inhuren voor een geslaagd feest?

Beschikbaarheid nagaan? Vrijblijvende Offerte aanvragen? Bel naar +32 477 695 889 of vul even het contactformulier in:

Bekijk alle reviews
x

Enkele van de vele recensies die Tony krijgt na zijn optredens:

(Goed om te weten: Tony krijgt meestal 5 sterren recensies...)

 

5sterren

Dag Tony, bedankt voor het opluisteren van ons personeelsfeest dat dit jaar in het teken stond van het 10 jarig bestaan van BTR Services ! Het mocht deze jubileum editie allemaal wat spectaculairder en verbluffender zijn; en daar heeft uw show bijzonder toe bijgedragen. De close-up trucs tijdens de receptie (nota bene met onze eigen kaarten) zorgden bij alle collega's voor de nodige verbazing. Ook voor de illusies die je liet zien op het podium, hebben we nog steeds geen sluitende verklaring gevonden ! Moge hieruit onze waardering voor uw optreden blijken. Bedankt voor de prettige samenwerking en heel graag tot binnenkort.

Martijn Kooistra - BTR Services.

 

5sterren

WAAUW ! Iedereen verrast, verbaasd en werkelijk omvergeblazen door de close-up magie. Het gebeurt vlak onder je neus en toch zie je het niet gebeuren ! Ook de kinderworkshop was een succes. We dachten zelfs dat de kinderen verdwenen waren ! Zo geconcentreerd en stil waren ze aan het leren van Tony om dan daarna hun trucs te showen aan de mama's en papa's. Doen we zeker opnieuw. Een absolute meerwaarde voor een feest waar ze nog lang over napraten!

Pavel Del.


5sterren

Tony, ik wil je graag heel hartelijk bedanken voor je magische optreden tijdens ons 10-jarig huwelijks-jubileum ! Wij allemaal zijn met verstomming geslagen geweest ! "Hoe is dit allemaal mogelijk ?", dat was de vraag die velen stelden. Ik vond je een super aangenaam persoon en heel lief.
Ik vond het superschattig toen je bij mij kwam vragen of je outfit in orde was (wij hadden een feest met dresscode: black & gold). Je had zelfs de moeite genomen om je outfit aan te passen. Vond ik super van jou. Uw fantastisch optreden heeft een diepe indruk nagelaten bij onze gasten. Je deed de mensen terug in magie geloven.

Ook vond ik je superlief toen je na je optreden nog even apart met de kinderen in een hoekje enkele trucjes deed en zelfs ballonnen plooide. Leuke figuurtjes waren het. Kortom, je optreden was subliem ! En de vragen blijven? Hoe is dat mogelijk ? Ik hoop van je ooit nog eens te mogen ontmoeten en te genieten van je show.

Nathalie, Christophe, Timo en Iben.


5sterren

Tony heeft ter gelegenheid van mijn 50ste verjaardag ons een fantastische avond bezorgd met familie en vrienden. Iedereen was onder de indruk van zijn toverkunsten. Hij wist ongedwongen, in alle discretie en met klasse de genodigden te boeien en te verwonderen. Tony heeft ontegensprekelijk een duidelijke meerwaarde geleverd aan het succes van mijn feest. Een echte aanrader. Dank, Tony !

Marleen Rutten.


5sterren

Op de viering ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van Zonta Antwerpen heeft Tony Price het beste van zijn kunnen getoond. Het was fascinerend om zien hoe hij van 5 euro zo maar 100 euro maakte. Hoe was die trouwring van het lintje in de gesloten omslag gekomen. Iedereen bleef met vele vragen zitten, maar iedereen had zich wel zeer goed geamuseerd. Een echte aanrader voor jong en oud !

Veerle Allaert.


5sterren

De indrukwekkende performance van Goochelaar Tony Price bracht ons personeelsfeest tot een hoger niveau. Is de mysterie guest een nieuwe collega ? Als ontknoping van zijn komst toverde hij geld tevoorschijn ! De show was begonnen.  Tussen de gangen van het diner door kwam hij de kaarten vlak onder onze neus goochelen. De magie bracht ons allen in buitenaardse sferen. Bedankt voor de fenomenale avond, Tony !

Nuby Nl.


5sterren

Tony Price is schitterend entertainment ! De meest verbazende trucs. Het lijkt echte magie. Je wordt constant op sublieme wijze op het verkeerde been gezet. En dat allemaal onder je neus. Mag zo mee met de goochelende TV-sterren. Een avondvullende attractie voor een avondfeest of een receptie of een vriendenavond of een verrassingsfeest, of... Toppie !

Wilfried Keppens.


5sterren

Bedankt voor je magische optreden tijdens ons 50 jarig jubileum. Je acts waren zeer bijzonder en iedereen was heel verrast. Nog steeds zijn we in de ban hoe je toch zo mooie magie kan doen. Het was fijn om je bij het feest te hebben en je was een toffe en standingvolle gast. Wij raden je ten zeerste aan ! Zowel jong als oud waren onder de indruk. We hopen je ooit nog aan het werk te zien. Hartelijk bedankt om ons feest bijzonder te maken.

Robert en Agnes.


5sterren

Uitstekende Goochelaar op ons jaarlijks evenement voor klein en groot. De kleintjes konden genieten van een workshop goochelen waarbij ze enthousiast trucs aangeleerd kregen. De ouderen onder ons waren enorm onder de indruk van de goocheltrucs die gedaan werden, ze zijn van het hoogste niveau ! Dat leidde dan weer tot leuke gespreksonderwerpen en kortom een zeer geslaagd evenement.

Margriet Plateau.


5sterren

Tony is een vakman pur sang ! Hij is aangenaam gezelschap voor zijn publiek en doet je weer in magie geloven. Een topact voor elk evenement !

Bart Pyl.


5sterren

Wij persoonlijk en ook ons gezelschap vonden uw komst en optreden leuk,uitdagend en onvergetelijk. De trucs, uw presence, uw plezierige aanpak en psycho-filosofische benadering waren magisch, magistraal, brillant, kortom imponerend en "betoverend".TOP ! U bent een absolute aanrader en zeggen het alvast voort ! Nogmaals bedankt ! We houden zeker verder contact. Voorts het allerbeste voor 2017! Een jaar vol uitdaging,spanning en vol geluk en kunst.

Yolande Schockaert.


5sterren

Beste Tony , wij hebben genoten van jouw magische en wonderbaarlijke aanwezigheid op ons feest. Een echte aanrader voor jong en oud ! Bedankt voor de vlotte en toffe samenwerking.

Christel Scheirs.


5sterren

Wij waren op zoek naar een geschikte animatie en belandden al zoekende op je mooie site. Je reageerde gelukkig vrijwel meteen want het was dringend. Wel, het is echt een voltreffer geworden ! Nog maar net binnen in onze woonkamer toverde je een briefje van 5 euro om in een exemplaar van 200 euro en de "toon" was meteen gezet. Het werd een uiterst gezellige, interactieve voorstelling, waarbij we veel gelachen hebben en van de ene verbazing in de andere vielen. We zaten er bij en keken er naar, maar … begrepen er niets van. Jong en oud zullen nog lang napraten over de zeer geslaagde namiddag. Alle afspraken werden correct nagekomen en je nam zelfs alle tijd om daarna nog wat gezellig na te "kaarten". Echt een aanrader voor een geslaagd feest!

Hannes Deconinck.