Heeft u vragen? 0477 695 889

Workshop goochelen: maak kennis met de wondere wereld van de magie

Een bijzonder magische workshop

Magische Workshop - Afbeelding 1Goochelen is dankzij de televisie en het internet nog nooit zo populair geweest als vandaag de dag. Mensen - kinderen én volwassenen - zijn er door gefascineerd en willen er heel graag meer weten. Onze workshop is gericht op een diepere kennismaking met deze kunstvorm, de 'Kunst van het Goochelen' met grote 'K'.

In de workshop worden de verschillende disciplines in het goochelen belicht, wordt een beetje geschiedenis meegegeven, worden professionele trucs gedemonstreerd en worden trucs die binnen ieders bereik liggen gedemonstreerd een aangeleerd.

Leren hoe de aandacht af te leiden

Magische Workshop - Afbeelding 2Goochelen kent twee aspecten. Enerzijds is er de 'techniek', de vaardigheid die het mogelijk maakt om schijnbaar iets wonderbaarlijks te verwezenlijken en anderzijds speelt de presentatie een belangrijke rol.

De techniek kan in principe iedereen leren. Het is een slechts kwestie van veel, veel oefenen.

Het is echter bij het onderdeel 'presentatie' dat talent om de hoek komt kijken. Tijdens de presentatie gaat het voornamelijk over afleiding en het sturen van aandacht, over toegepaste psychologie, over acteren, over gevoel voor timing en hoe de dingen verbaal gepresenteerd worden.

Een goochelaar is eigenlijk een acteur die de rol van goochelaar uitbeeldt.

Een leuke, leerrijke en positiverende activiteit

Magische Workshop - Afbeelding 3Er worden ter illustratie enkele professionele trucs getoond. Deze zijn van technisch hoog niveau en worden daarom niet uitgelegd. In het goochelen zijn er een 9-tal verschillende disciplines en deze worden onder de loep genomen. Enkele beroemde goochelaars, een beetje geschiedenis en enkele straffe waar gebeurde verhalen passeren de revue. De wet van dualiteit komt aan bod waarmee men eigenlijk alle trucs kan uitleggen.

Ook Ideomotorische krachten komen aan bod en er worden voorbeelden van gegeven (Het ideomotorische effect verklaart de werking van vermeende paranormale zaken zoals het 'ouijabord', de 'wichelroede' en 'pendelen').

Evenzeer voor kinderen als volwassenen

Magische Workshop - Afbeelding 4Onze workshop 'kennismaking met de wondere wereld van de magie' is voor zowel jong als oud een leuke en unieke manier om actief bezig te zijn. De workshop wordt steeds aangepast aan de leeftijdscategorieën en het aantal deelnemers. De goochelworkshop kan op zowat elke gewenste locatie gehouden kan worden en behoeft geen specifieke technische vereisten. Deze activiteit is een originele, leuke en ludieke manier om actief bezig te zijn met elkaar.

Goochelaar Tony Price is als ervaren entertainer de geknipte man en uw beste keuze als het gaat om professioneel entertainment. Bel vandaag nog vrijblijvend voor meer informatie.

Enkele redenen waarom deze workshop zo in de smaak valt:

  • De deelnemers leren vele nieuwe aspecten over magie waar ze niets van af wisten.
  • Het is bij wijlen om te gieren van het lachen om de collega's, vrienden aan het werk te zien.
  • De workshop is gemakkelijk te organiseren en kan op bijna elke gewenste locatie plaatsvinden.
  • Goochelen stimuleert ook de fijne motoriek.
  • Eenvoudige trucs die makkelijk worden aangeleerd worden afgewsisseld met professionele trucs.
  • De deelenemers gaan blij naar huis en praten er dagen later nog over.

Tony is in België één van de meest gevraagde goochelaars. Vlug handelen is de boodschap !

Contact

Men huurde goochelaar Tony Price onlangs in om op te treden in diverse steden in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.

De workshop van Tony werd geboekt op onder andere de volgende locaties:

De Eskimofabriek te Gent, Salons Mantovani te Oudenaarde, het Kasteel van Saffelare, het kasteel van Boullion, het Steigenberger Wiltcher's Hotel te Brussel, het Belgische stripmuseum te Brussel, Hof Ter Velden te Dendermonde, Hotel & Congres Ter Elst te Edegem, feestzaal de Architect te Lennik, Domein De Schorre te Boom, Technopolis te Mechelen, conferentiecentrum Groenendael te Hilvarenbeek (Nederland), De Montil te Affligem, De Jachthoorn te Kontich, Flanders Expo te Gent, het Bilderberg Kasteel Doorwerth te Veluwe (Nederland), Domaine des 5 sens te Saintes, Chateau Jemeppe te Hargimont, Le Relais du Marquis te Ittre, ...

Deze locaties kunnen u misschien inspireren, als u zelf op zoek bent.

Deze goochelaar inhuren voor een geslaagd feest?

Beschikbaarheid nagaan? Vrijblijvende Offerte aanvragen? Bel naar +32 477 695 889 of vul even het contactformulier in:

Bekijk alle reviews
x

Enkele van de vele recensies die Tony krijgt na zijn optredens:

(Goed om te weten: Tony krijgt meestal 5 sterren recensies...)

 

5sterren

Dag Tony, bedankt voor het opluisteren van ons personeelsfeest dat dit jaar in het teken stond van het 10 jarig bestaan van BTR Services ! Het mocht deze jubileum editie allemaal wat spectaculairder en verbluffender zijn; en daar heeft uw show bijzonder toe bijgedragen. De close-up trucs tijdens de receptie (nota bene met onze eigen kaarten) zorgden bij alle collega's voor de nodige verbazing. Ook voor de illusies die je liet zien op het podium, hebben we nog steeds geen sluitende verklaring gevonden ! Moge hieruit onze waardering voor uw optreden blijken. Bedankt voor de prettige samenwerking en heel graag tot binnenkort.

Martijn Kooistra - BTR Services.

 

5sterren

WAAUW ! Iedereen verrast, verbaasd en werkelijk omvergeblazen door de close-up magie. Het gebeurt vlak onder je neus en toch zie je het niet gebeuren ! Ook de kinderworkshop was een succes. We dachten zelfs dat de kinderen verdwenen waren ! Zo geconcentreerd en stil waren ze aan het leren van Tony om dan daarna hun trucs te showen aan de mama's en papa's. Doen we zeker opnieuw. Een absolute meerwaarde voor een feest waar ze nog lang over napraten!

Pavel Del.


5sterren

Tony, ik wil je graag heel hartelijk bedanken voor je magische optreden tijdens ons 10-jarig huwelijks-jubileum ! Wij allemaal zijn met verstomming geslagen geweest ! "Hoe is dit allemaal mogelijk ?", dat was de vraag die velen stelden. Ik vond je een super aangenaam persoon en heel lief.
Ik vond het superschattig toen je bij mij kwam vragen of je outfit in orde was (wij hadden een feest met dresscode: black & gold). Je had zelfs de moeite genomen om je outfit aan te passen. Vond ik super van jou. Uw fantastisch optreden heeft een diepe indruk nagelaten bij onze gasten. Je deed de mensen terug in magie geloven.

Ook vond ik je superlief toen je na je optreden nog even apart met de kinderen in een hoekje enkele trucjes deed en zelfs ballonnen plooide. Leuke figuurtjes waren het. Kortom, je optreden was subliem ! En de vragen blijven? Hoe is dat mogelijk ? Ik hoop van je ooit nog eens te mogen ontmoeten en te genieten van je show.

Nathalie, Christophe, Timo en Iben.


5sterren

Tony heeft ter gelegenheid van mijn 50ste verjaardag ons een fantastische avond bezorgd met familie en vrienden. Iedereen was onder de indruk van zijn toverkunsten. Hij wist ongedwongen, in alle discretie en met klasse de genodigden te boeien en te verwonderen. Tony heeft ontegensprekelijk een duidelijke meerwaarde geleverd aan het succes van mijn feest. Een echte aanrader. Dank, Tony !

Marleen Rutten.


5sterren

Op de viering ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van Zonta Antwerpen heeft Tony Price het beste van zijn kunnen getoond. Het was fascinerend om zien hoe hij van 5 euro zo maar 100 euro maakte. Hoe was die trouwring van het lintje in de gesloten omslag gekomen. Iedereen bleef met vele vragen zitten, maar iedereen had zich wel zeer goed geamuseerd. Een echte aanrader voor jong en oud !

Veerle Allaert.


5sterren

De indrukwekkende performance van Goochelaar Tony Price bracht ons personeelsfeest tot een hoger niveau. Is de mysterie guest een nieuwe collega ? Als ontknoping van zijn komst toverde hij geld tevoorschijn ! De show was begonnen.  Tussen de gangen van het diner door kwam hij de kaarten vlak onder onze neus goochelen. De magie bracht ons allen in buitenaardse sferen. Bedankt voor de fenomenale avond, Tony !

Nuby Nl.


5sterren

Tony Price is schitterend entertainment ! De meest verbazende trucs. Het lijkt echte magie. Je wordt constant op sublieme wijze op het verkeerde been gezet. En dat allemaal onder je neus. Mag zo mee met de goochelende TV-sterren. Een avondvullende attractie voor een avondfeest of een receptie of een vriendenavond of een verrassingsfeest, of... Toppie !

Wilfried Keppens.


5sterren

Bedankt voor je magische optreden tijdens ons 50 jarig jubileum. Je acts waren zeer bijzonder en iedereen was heel verrast. Nog steeds zijn we in de ban hoe je toch zo mooie magie kan doen. Het was fijn om je bij het feest te hebben en je was een toffe en standingvolle gast. Wij raden je ten zeerste aan ! Zowel jong als oud waren onder de indruk. We hopen je ooit nog aan het werk te zien. Hartelijk bedankt om ons feest bijzonder te maken.

Robert en Agnes.


5sterren

Uitstekende Goochelaar op ons jaarlijks evenement voor klein en groot. De kleintjes konden genieten van een workshop goochelen waarbij ze enthousiast trucs aangeleerd kregen. De ouderen onder ons waren enorm onder de indruk van de goocheltrucs die gedaan werden, ze zijn van het hoogste niveau ! Dat leidde dan weer tot leuke gespreksonderwerpen en kortom een zeer geslaagd evenement.

Margriet Plateau.


5sterren

Tony is een vakman pur sang ! Hij is aangenaam gezelschap voor zijn publiek en doet je weer in magie geloven. Een topact voor elk evenement !

Bart Pyl.


5sterren

Wij persoonlijk en ook ons gezelschap vonden uw komst en optreden leuk,uitdagend en onvergetelijk. De trucs, uw presence, uw plezierige aanpak en psycho-filosofische benadering waren magisch, magistraal, brillant, kortom imponerend en "betoverend".TOP ! U bent een absolute aanrader en zeggen het alvast voort ! Nogmaals bedankt ! We houden zeker verder contact. Voorts het allerbeste voor 2017! Een jaar vol uitdaging,spanning en vol geluk en kunst.

Yolande Schockaert.


5sterren

Beste Tony , wij hebben genoten van jouw magische en wonderbaarlijke aanwezigheid op ons feest. Een echte aanrader voor jong en oud ! Bedankt voor de vlotte en toffe samenwerking.

Christel Scheirs.


5sterren

Wij waren op zoek naar een geschikte animatie en belandden al zoekende op je mooie site. Je reageerde gelukkig vrijwel meteen want het was dringend. Wel, het is echt een voltreffer geworden ! Nog maar net binnen in onze woonkamer toverde je een briefje van 5 euro om in een exemplaar van 200 euro en de "toon" was meteen gezet. Het werd een uiterst gezellige, interactieve voorstelling, waarbij we veel gelachen hebben en van de ene verbazing in de andere vielen. We zaten er bij en keken er naar, maar … begrepen er niets van. Jong en oud zullen nog lang napraten over de zeer geslaagde namiddag. Alle afspraken werden correct nagekomen en je nam zelfs alle tijd om daarna nog wat gezellig na te "kaarten". Echt een aanrader voor een geslaagd feest!

Hannes Deconinck.